Escalfem Motors Per A La II Living Labs Summer School 2011

Escalfem motors per a la II Living Labs Summer School 2011

Com ja vam anunciar el maig, Citilab organitza a finals d’agost i principis de setembre la segona edició de la Living Labs Summer School. Durant una setmana (del 29 d’agost al 2 de setembre), el centre es convertirà en el punt de trobada on representants de diversos living labs d’arreu d’Europa (l’esdeveniment s’emmarca dins de la European Network of Living Labs – ENoLL) compartiran experiències i punts de vista sobre models, teories i tecnologies relacionades amb aquests laboratoris ciutadans.

Sota el lema “Pots aprendre a innovar a través dels Living Labs“, i després de l’experiència positiva de la darrera edició que va tenir lloc a París, s’espera que el caràcter pràctic i col·laboratiu de l’esdeveniment proporcioni una visió més amplia sobre la definició, funció i característiques dels LLs, a més de crear una escola oberta i permanent on els seus líders i professionals puguin establir un entorn d’aprenentatge peer to peer pioner.

El programa preliminar, que s’acabarà de construir conjuntament amb les aportacions dels participants, inclou tallers amb casos específics de living labs i visites a centres, entre d’altres activitats. Tot això amb la intenció de formar nous emprenedors per a llocs de treball on l’eix central sigui la innovació amb el ciutadà com a protagonista, alhora que es compleixen els següents objectius:

  • Aportar experiències reals en Living Labs per aclarir què és un living lab.
  • Experimentar amb la innovació en entorns reals (participant en activitats Living Lab a l’aire lliure).
  • Ajudar a iniciar el desenvolupament del teu propi projecte Living Lab.
  • Debatre sobre sostenibilitat i models de negoci per Living Labs.
  • Recollir, difondre i intercanviar nous mètodes d’aprenentatge per Living Labs.
  • Construir i enfortir xarxes internacionals.
  • Identificar temes emergents en els Living Labs, futures activitats conjuntes i crear un full de ruta.

Podeu trobar més informació sobre la II Living Lab Summer School en el web oficial de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar