El Màster De Empreneduria De La Universitat De Mondragón Organitza Unes Jornades De Treball Al Citilab

El Màster de Empreneduria de la Universitat de Mondragón organitza unes jornades de treball al Citilab

Citilab va rebre el darrer cap de setmana (7, 8 i 9 de juliol) una visita del grup del Team Academy de la Universitat de Mondragón. La trobada s’ha produït dins del marc d’activitats del seu Màster de Empreneduria i tenia per objectiu intercanviar coneixements i experiències i plantejar un tema de treball amb la metodologia del Citilab.

L’experiència ha sigut molt positiva i intensa. L’equip del Citilab va explicar el seu dia a dia, els seus projectes presents i futurs i de seguida es va organitzar un equip de treball que ha estat ocupat las tres jornades.

Es van planificar unes sessions de treball partint d’un cas que Citilab va plantejar al grup pensat en la realitat del centre i amb un grup d’elements a resoldre importants, que configuraven un repte interesant per a tothom. L’equip es va posar per feina i en molt poca estona van desplegar una metodologia Canvas per analitzar escenaris al problema plantejat, fent gala del seu talent, creativitat i, sobre tot, energia, inventiva i visió conjunta.

A més, s’ha de destacar el mutu intercanvi de coneixements que constantment es va buscar i realitzar i els enllaços que van sorgir de la trobada. L’experiència ha portat a l’equip del Citilab a planejar una trobada a Mondragón i altres activitats conjuntes per aquesta tardor.

L’enfocament que es va donar a la reunió es va basar en la metodologia del Turisme del Coneixement: tractar d’aplicar al nostre propi espai el que hem estat investigant. El resultat ha estat satisfactori per ambdues parts i es buscaran formes d’establir rutes amb altres centres. Citilab publicarà més contingut conforme s’avanci en el processament de tot el que hem recopilat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar