Obert El Període De Matriculació Per A La IV Universitat D'Estiu De Les Dones Al Citilab

Obert el període de matriculació per a la IV Universitat d’Estiu de les Dones al Citilab

El Citilab acull, per quart any consecutiu, la Universitat d’Estiu de les Dones (UED), una universitat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere que permeti actualitzar coneixements, intercanviar informació i opinions i analitzar, des de la perspectiva de gènere, temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic. Aquesta activitat forma part de l’oferta formativa d’Els Juliols, els cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona (UB).

Les activitats començaran l’11 de juliol a les 11 del matí amb una inauguració a càrrec de l’actriu i ex presidenta de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya, Mercedes Sampietro; la presidenta delegada de Polítiques d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Immaculada Moraleda; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell; el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez; i l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón. A partir d’aquí es donarà el tret de sortida als diferents cursos, que enguany són un total de quatre.

El primer curs, Cinema, teatre i dona. Mirades i representacions, té per objectiu fer visible el cinema fet per dones i dissociar-lo del cinema femení. El segon curs, Dones i finances. Present i futur de possibilitats per a una nova societat, analitza el paper de les dones en l’economia i el paper de lideratge que podria prendre el talent femení en la situació actual de crisi.

El tercer curs, Dones i misticisme, vol posar de manifest noves aportacions a la història i diferents maneres de viure i experimentar la mística per part de les dones. El quart curs, Trencant esquemes. Dones que es fan visibles a l’espai públic, vol fer visible la incorporació progressiva de les dones en sectors típicament masculins, i analitzar la seva presència pública.

Podeu descarregar-vos el programa complet fent clic en aquest enllaç.

La UED és un projecte impulsat per la UB i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació teòrica en estudis de dones i gènere per potenciar la igualtat d’oportunitats. Aquesta activitat és oberta a tothom i no es requereix cap requisit especial per participar-hi.

Fitxa tècnica

  • Dates: de l’11 al 15 de juliol
  • Horari: de 9.00 a 13.30
  • Durada: 20 o 30 hores
  • Inscripció: a partir del 25 de maig en aquest enllaç

Per preus, sol·licitud de beques i més informació: www.ub.edu/estiudones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar