Citilab Organitza Un Curs Intensiu De Gestió En Xarxes Socials

Citilab organitza un curs intensiu de Gestió en Xarxes Socials

Amb el creixement exponencial de webs i usuaris de Xarxes Socials, en les quals es produeix la interacció dels usuaris i la constitució de comunitats amb objectius concrets, s’han desenvolupat nous perfils professionals que tenen la tasca de gestionar la informació i el coneixement que es genera en xarxa amb finalitats específiques.

És per això que el proper 11 de juliol comença al Citilab de Cornellà el curs intensiu de Gestió de Xarxes Socials. En aquesta formació s’introduirà la disciplina de la Generació i Gestió d’Informació i Coneixement en Xarxa, així com el treball i característiques dels perfils professionals emergents com dissenyadors i gestors de continguts, dinamitzadors i gestors de coneixement i altres perfils vinculats a l’equip de gestió Xarxes Socials.

El curs tindrà una durada de cinc dies (11, 12, 13, 18 i 19 de juliol) amb sessions de dues hores (de 18 a 20 hores). L’encarregat d’impartir-lo serà Isidor Fernández.

El programa és el següent:

  • Definició dels tipus de Xarxes Socials
  • Plataformes per a la creació de Xarxes Socials
  • Perfil del gestor i dinamitzador
  • Tendències i estratègies en comunicació 2.0
  • Desenvolupament d’estratègies de comunicació i màrqueting
  • Eines Social Media
  • Pràctiques de dinamització en Xarxes Socials

El cost total del curs és de 200€+IVA. Per a més informació, metodologia i inscripcions podeu descarregar el PDF informatiu (en castellà) o contactar via e-mail amb inscripcio@citilab.eu.

Podeu efectuar el pagament del curs en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar