El Citilab Participa En La Gamelab Conference 2011

El Citilab participa en la Gamelab Conference 2011

La setena edició de la Fira Internacional del Videojoc i l’Oci Interactiu, la Gamelab Conference 2011, que acaba avui, ha comptat amb la participació de Citilab Cornellà i el seu Curs de Videojocs i Realitat Virtual.

Un total de tres dies de conferències, exhibicions i activitats de networking han estat el leivmotiv del que s’ha convertit en una fira de referència en el sector. La cita, que per primera vegada s’ha celebrat a Barcelona, ha comptat amb la participació de les principals empreses i professionals del món del videojoc.

Citilab ha tingut un ‘stand’ en la Zona Expo, on s’ha presentat el Curs de Videojocs i Realitat Virtual, dirigit als joves que volen fer del videojoc la seva professió.

Blinzy Studios presenta el videojoc de ‘Lucky Fred’

A més, una de les empreses que ha nascut als boxes de Citilab, Blinzy Studios, ha anunciat en la Gamelab l’adaptació a videojoc de la sèrie animada Lucky Fred. El joc, que es basarà en el motor HTML5 de Collectemals, aprofitarà la geolocalització per a què l’acció es traslladi a escenaris de ciutats com Barcelona o Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar