skip to Main Content
La Xarxa De Centres De Coneixement Aposta Per Donar Més Visibilitat Als Seus Projectes I Per Potenciar La Innovació Oberta

La Xarxa de Centres de Coneixement aposta per donar més visibilitat als seus projectes i per potenciar la innovació oberta

El passat 18 de juliol va tenir lloc al centre d’innovació CIBALL de l’Ajuntament de Madrid la segona reunió de la Xarxa de Centres de Coneixement (ReCeCo), coordinada pel Citilab de Cornellà. A la trobada es va debatre la possibilitat de buscar sinergies entre els diferents projectes que s’estan portant a terme en els diferents centres de coneixement espanyols.

El director del Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació del Citilab Luis Ángel Fernández Hermana va desgranar l’estat dels treballs per a la creació d’una plataforma de treball virtual que ha de facilitar una major relació entre els diferents centres de coneixement repartits per tot Espanya. Posteriorment es van detallar els següents passos a seguir per potenciar aquesta relació i alhora com estudiar una millora de la visibilitat de tots els projectes.

Es va constatar la bona sintonia entre tots els centres assistents i la predisposició de compartir i propiciar projectes en comú, aprofitant al seu torn, la importància que han de tenir les accions dirigides a potenciar la innovació oberta en moments com els que s’estan vivint a Espanya.

Vicenç Badenes, director del Citilab, va animar tots els assistents a sumar-se al projecte, destacant l’oportunitat que representa per a tots ells treballar en xarxa, tant pel que fa a la seva visualització com per a l’impuls que pot suposar això per a tots els projectes que la integren.

Badenes va convidar als assistents a la Summer School de la xarxa europea de Living Labs que tindrà lloc aquest estiu al Citilab de Cornellà. Finalment, Alejandro Arranz, responsable de l’Àrea d’Innovació i Tecnologia de l’Ajuntament de Madrid, va agrair als representants dels centres la seva assistència i al Citilab per l’impuls que està donant al projecte.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar