Arrenca El Tecnoestiu Al Citilab

Arrenca el Tecnoestiu al Citilab

El Tecnoestiu al Citilab ha arrencat un any més. En aquests tallers d’un matí s’exploren la creació amb eines de programació i la producció audiovisual tot fent servir les noves tecnologies. Aquest any les famílies també poden participar al Tecnoestiu. Només cal que més de 10 nens, pares o avis us aplegueu per gaudir d’una jornada de contacte amb les noves tecnologies al Citilab.

L’edat inicial dels tallers és 7 anys, però els més petits també hi poden participar, a condició que estiguin acompanyats dels pares o d’altres nens més grans. Els tallers d’enguany es desenvolupen amb la sostenibilitat i el medi ambient com tema de fons. El primer taller és l’Scratch + InventaTV, una combinació de creació audiovisual i informàtica.

Gràcies a l’entorn de programació Scratch, els nens i nenes poden crear de manera visual i intuïtiva una història animada amb dibuixos i personatges en paper que es fotografien i s’introdueixen a l’ordinador a través d’una càmera. Aquesta animació s’utilitza després com a fons per a un programa de televisió que s’elabora al plató del Citilab i que es penjarà al videoblog del Tecnoestiu.

El segon és The Wheeled Piano, una activitat on s’explora la creació de sons i noves formes de fer música que s’emmarca en el projecte europeu Vision. El grup mínim és de 10 persones (nens+adults) i el preu és de 6€ per participant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar