Hort Digital Organitza Una Jornada De Creativitat I Innovació En Educació

Hort Digital organitza una jornada de creativitat i innovació en educació

El projecte Hort Digital realitza el proper dijous 30 de juny l’esdeveniment “Sembrant, cultivant, recollint a l’Hort Digital“, una jornada que gira entorn a la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu. La cita tindrà lloc de 9 del matí a 15 de la tarda al Citilab.

L’esdeveniment es planteja com una jornada gratuïta i oberta als professionals de l’ensenyament, i pretén convertir-se en un espai de trobada, d’aprenentatge i d’intercanvi d’idees i experiències innovadores entre educadors. Es realitzaran a més un total de quatre taules rodones en quant a l’avaluació, els canvis de paradigma, les TACs a les aules i la creativitat a l’escola.

La jornada neix de la inquietud dels professors que han participat a l’Hort Digital i la idea és agrupar als professionals de l’educació (tant els que hagin cursat l’Hort Digital com els que no) per a debatre i trobar necessitats i propostes comuns a les inquietuds actuals del món educatiu.

Els mateixos professors del projecte seran els encarregats de dinamitzar la sessió, que comptarà amb el suport del Servei Educatiu del Baix Llobregat.

Podeu descarregar el programa complet i el procés d’inscripció (en PDF) des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar