Citilab Participa En La 5a Festa De La Ciència De Barcelona

Citilab participa en la 5a Festa de la Ciència de Barcelona

Un any més, l’Ajuntament de Barcelona organitza la popular Festa de la Ciència. El parc de la Ciutadella es tornarà a omplir de tallers, demostracions, itineraris, espectacles i xerrades d’especialistes. La cita té lloc el 18 i el 19 de juny.

Un total de 70 activitats i 18 micro-xerrades que giren entorn a la química, les aplicacions tecnològiques, la nanotecnologia o les matemàtiques seran el principal atractiu de la cinquena edició d’aquest esdeveniment.

El Citilab participarà en la cita amb dos tallers en un dels deu espais que han proveït els organitzadors de la Festa de la Ciència. En concret, s’ha organitzat un taller d’Scratch (“Com programar amb Scratch“) i un altre d’Arduino (“Heu sentit parlar d’Arduino?“).

El primer explorarà les possibilitats d’aquest llenguatge de programació per a crear jocs i animacions. El segon, els usos que aquesta plataforma de hardware lliure a l’hora de desenvolupar objectes interactius autònoms, així com la seva interactivitat amb Scratch (amb S4A).

Podeu consultar el programa complet de la Festa de la Ciència, així com informació de les edicions anteriors, en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar