Jocs I Joguines Presenta El Seu Projecte

Jocs i Joguines presenta el seu projecte

El proper dimecres 8 de juny a les 18:00 hores el grup de Jocs i Joguines realitzarà la presentació del seu projecte. Després d’un període de formació inicial al Citilab, els integrants d’aquest grup d’aprenentatge van dissenyar aquest projecte per aplicar i ampliar els seus coneixements, treballant en grup i amb un interès comú per a tots.

Com ja han demostrat els integrants de Jocs i Joguines, aprendre mentre es construeix i compartint els coneixements permet assolir d’una millor manera els resultats. El resultat del seu treball es pot  seguir al blog oficial del projecte. Allà es pot trobar com construir una nina de drap, que és el tren Märklin o com es juga al “Cielo Infierno”, entre d’altres.

A la presentació, els integrants de Jocs i Joguines (Acacio, Alberto, Ana, Antonio, Dolors, Jordi, Maruja i Manoli) compartiran amb tothom que hi vulgui assistir la seva experiència dins del projecte.

Un projecte obert
El projecte de Jocs i Joguines va sorgir del grup d’aprenentatge Connecta 1, que va fer la seva formació al primer trimestre del 2010. Una vegada acabada la formació van començar a treballar en un projecte que impliqués a gran part dels integrats del grup. A partir de les primeres idees del període de formació i amb unes reunions on es va fer servir la tècnica de pluja d’idees, van aparèixer els primers temes, centrats en el món dels jocs i de les joguines.

D’aquesta manera, els que participen al projecte practiquen tots els coneixements assolits a la fase de formació, i aprenen de nous amb un objectiu molt definit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar