skip to Main Content
Musiclab Prepara Una Jornada De Creació Musical Compartida

Musiclab prepara una jornada de creació musical compartida

El projecte Musiclab, enfocat a la innovació i l’experimentació musical per al desenvolupament d’eines creatives, està preparant una jornada de creació musical compartida que tindrà lloc el proper 30 de juny.

El resultat serà la creació i gravació, amb els participants inscrits, d’una peça musical i un vídeo amb imatges prèviament seleccionades per a la ocasió.

L’activitat s’emmarca en el laboratori de creació compartida que lidera Musiclab amb l’objectiu de desenvolupar noves estratègies de creació col·laborativa. La creació musical compartida ofereix la possibilitat de desenvolupar experiments creatius on posar en comú la intuïció personal dels artistes des d’una perspectiva col·lectiva i compartida.

Les accions del laboratori de creació Musiclab plantegen la possibilitat de generar un format creatiu musical amb els membres de la comunitat Musiclab, perquè aquests tinguin la possibilitat d’expressar-se dins de les possibilitats tecnològiques que ofereix el Citilab com a incubadora de noves expressions artístiques.

Durant la tercera setmana de juny es convocarà una reunió preparatòria per a tots els participants. Tot aquell que vulgui col·laborar en l’esdeveniment, només ha d’enviar un correu electrònic a musiclab.citilab@gmail.com abans del 15 de juny indicant nom, adreça de correu electrònic i instrument que toca.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar