skip to Main Content
Musiclab Ofereix Exercicis Online Per Millorar Les Capacitats Musicals Des De Casa

Musiclab ofereix exercicis online per millorar les capacitats musicals des de casa

La setmana passada, Musiclab va acollir una nova sessió pedagògica online a càrrec del pianista Jordi Gaig. Ara, tots aquells que ho desitgin poden ampliar la formació rebuda en la sessió o incoporar-se a la docència per primer cop gràcies a un seguit d’exercicis online que es poden realitzar desde casa.

Els exercicis, un total de tres, tenen per objectiu desenvolupar els conceptes fonamentals de la sessió, que va versar sobre arranjaments de piano per a música d’arrel i world music. Cadascun proposa una activitat diferent sobre harmonització i improvització. Per desenvolupar-les, els usuaris es poden descarregar un arxiu en mp3 i una partitura.

El més destacat d’aquesta iniciativa és que els alumnes que ho desitgin poden enviar el resultat dels seus exercicis al Musiclab, que es posarà en contacte amb Jordi Gaig per a establir un feedback amb l’alumne i compartir impressions. Aquesta és una iniciativa pionera al Musiclab, que porta a un nou nivell la interactivitat entre formadors i alumnes.

Us podeu descarregar els exercicis (tant l’arxiu mp3 com la partitura en PDF) accedint al blog del Musiclab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar