La Nova Edició Del Tecnoestiu Obre Les Portes Del Món Audiovisual I La Informàtica A Nens I Nenes

La nova edició del Tecnoestiu obre les portes del món audiovisual i la informàtica a nens i nenes

El Citilab acull un any més una nova edició del Tecnoestiu, les jornades d’activitats tecnològiques per a nens i nenes, que es duran a terme entre el 27 de juny i el 29 de juliol. L’objectiu d’aquesta activitat és acostar el Citilab als més petits a través de tallers express on s’exploren la producció audiovisual i les noves tecnologies.

Enguany el tema central del Tecnoestiu és la sostenibilitat i el medi ambient, al voltant del qual s’articulen les diferents activitats. Després d’una presentació del centre, els nens i nenes comencen un dels dos tallers programats.

El primer és l’Scratch + InventaTV, una combinació de creació audiovisual i informàtica. Gràcies a l’entorn de programació Scratch, els nens i nenes poden crear de manera visual i intuïtiva una història animada amb dibuixos i personatges en paper que es fotografien i s’introdueixen a l’ordinador a través d’una càmera. Aquesta animació s’utilitza després com a fons per a un programa de televisió que s’elabora al plató del Citilab i que es penjarà al videoblog del Tecnoestiu.

El segon és The Wheeled Piano, una activitat on s’explora la creació de sons i noves formes de fer música que s’inclou en el projecte europeu Vision.

Els tallers del Tecnoestiu es duran a terme de dilluns a divendres de les 10:00 a les 13:00. Per a més informació podeu consultar el bloc del Tecnoestiu o contactar amb els coordinadors de l’activitat, José García (jogaye@citilab.eu) i Laia Sánchez (laia.sanchez@citilab.eu).

Fitxa tècnica

  • Participants: un grup de 10 participants com a mínim, o dos grups de 15 participants com a màxim (30 participants en total).
  • Preu: 6€ per participant
  • Horaris: De dilluns a divendres
GRUP A (màxim 15 participants)
10:00 – 10:45 The Wheeled Piano
11:00 – 13:00 Scratch + Inventa TV
GRUP B (màxim 15 participants)
10:00 – 12:00 Scratch + Inventa TV
12:15 – 13:00 The Wheeled Piano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar