Oberta La Preinscripció Per A La 2a Edició De La Living Labs Summer School, Que Se Celebra Al Citilab

Oberta la preinscripció per a la 2a edició de la Living Labs Summer School, que se celebra al Citilab

Ja és obert el termini de preinscripció per a la 2a edició de la Living Labs Summer School, una activitat que Citilab acollirà del 29 d’agost al 3 de setembre del 2011. Aquest esdeveniment, el lema del qual és “Pots aprendre a innovar a través dels Living Labs” té per objectiu donar als seus participants una visió més àmplia sobre els models, teories i tecnologies relacionades amb els Living Labs. Després de l’èxit a París en la edició de l’any passat, la segona edició s’organitza al Citilab amb el patrocini de la European Network of Living Labs (ENoLL).

La característica principal de la summer school és el caràcter eminentment pràctic de les activitats que s’hi duran a terme. Ja s’han dibuixat les línies bàsiques del programa però s’acabarà de definir amb l’aportació dels inscrits. Tots tenen la oportunitat de suggerir als organitzadors quin tipus de summer school volen. Al marge de les activitats a les instal·lacions del Citilab, també hi ha programades sortides a d’altres Living Labs de l’entorn. Altres activitats versaran sobre el panorama dels Living Labs i les diferents tècniques, mètodes i oportunitats d’innovació.

Aquesta activitat està dirigida a investigadors a nivell de màster i doctorat, i professionals amb interès en la investigació. Qualsevol persona que vulgui assistir a la Summer School pot inscriure’s en línia en aquest enllaç. Hi ha un límit de fins a 80 participants per garantir un ambient interactiu i participatiu en les reunions i debats. En el web de la Summer School trobareu més informació relativa a l’esdeveniment.

Fitxa tècnica:

  • Dates: del 29 d’agost fins al 2 setembre 2011
  • Preu (inclou dinars, cafè i 2 sopars socials):
    • Inscripció anticipada fins el 19 de juliol: 300 €
    • A partir del 20 de juliol: 350 €
    • Un cop començada: 380 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar