skip to Main Content
Citilab I La Obra Social "la Caixa" Signen Un Conveni Per A Desenvolupar El Projecte Red Leonardo

Citilab i la Obra Social “la Caixa” signen un conveni per a desenvolupar el projecte Red Leonardo

Citilab i la Obra Social “La Caixa” han signat un conveni per al desenvolupament del projecte Red Leonardo (RL). L’objectiu d’aquest projecte és desenvolupar xarxes socials que abordin temàtiques de profunda preocupació social a partir de les disciplines científiques, tecnològiques o artístiques que hi intervenen. Per primera vegada, els ciutadans podran discutir temes que els afecten juntament amb investigadors, tecnòlegs, artistes, emprenedors i organitzacions socials de diversos tipus.

La Red Leonardo es proposa superar l’actual fragmentació de la comunicació de la ciència i la tecnologia per àrees de coneixement compartimentades, mitjançant la creació d’un nou espai virtual on científics, tecnòlegs, artistes i ciutadans treballin conjuntament de manera transversal les grans qüestions que tenen una alta incidència en la vida quotidiana i que, ara per ara, solen quedar relegades als “experts”. Periòdicament, es celebraran esdeveniments presencials que permetran donar a conèixer públicament l’estat dels debats i de les propostes que es registrin a la RL.

La idea, desenvolupament i direcció del projecte de la RL és del Laboratori de Xarxes Socials d’Innovació (Lab-RSI) del Citilab, que dirigeix Luis Ángel Fernández Hermana.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar