El Grup De Treball De S4A Participa A L'Scratch Day Madrid

El grup de treball de S4A participa a l’Scratch Day Madrid

L’equip de Scratch 4 Arduino (S4A), l’aplicación d’Scratch creada al Citilab que permet controlar les plaques electròniques de codi obert Arduino, participarà a l’esdeveniment Scratch Day Madrid, que se celebra aquest dissabte 21 de maig a La Casa del Árbol de Neolabels.

A la cita es pretén donar a conèixer aquest entorn de programació lliure, enfocat especialment als nens per la seva facilitat d’ús. Jordi Delgado presentarà els desenvolupaments d’electrònica controlada mitjançant Scratch que es porten a terme al Citilab, així com una demostració del que pot oferir S4A en els àmbits de l’educació.

Scratch Day Madrid comptarà a més amb un taller d’iniciació a la programació de videojocs a Scratch i un altre al maneig de robòtica per nens i joves  (LEGO+Scratch).

Les activitats començaran a les 11 del matí i s’allargaran fins a les 9 de la nit. Es pot consultar el programa complet des d’aquest enllaç i inscriure’s, gratuïtament, mitjançant la direcció de correu scratchday@neolabels.com.

Citilab també participa a l’esdeveniment global

La jornada de Madrid s’enmarca en la iniciativa del MIT Scratch Day, que se celebra a 108 ciutats de 34 països. Durant un dia ‘scratchers’ d’arreu del món es reuniran per compartir experiències, projectes i idees, així com per a organitzr tallers i exhibicions de tota mena relacionades amb Scratch.

Citilab Cornellà, per la seva part, organitza amb el mateix motiu la tercera jornada Programa 2011 (de la qual ja vam parlar al nostre web), on s’exploraran les possibilitats de la informàtica i la robòtica com a eines pedagògiques. L’esdeveniment començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins a les 6 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar