skip to Main Content
Collectemals, Una Aplicació Basada En El 'geotagging' Creada Al Citilab

Collectemals, una aplicació basada en el ‘geotagging’ creada al Citilab

L’equip de Blinzy Studios presenta a finals d’aquest mes Collectemals, un joc social per plataformes Android basat en la geolocalització que gira entorn a la caça de papallones virtuals (els collectemals) que es troben amagades en llocs reals de diverses ciutats.

La mecànica de l’aplicació és senzilla: els collectemals, que en un futur podran tenir altres formes a part de les citades papallones, tenen una localització específica i l‘usuari ha de trobar-les mitjançant les indicacions de l’aplicació. Una vegada s’arriba a la destinació en qüestió, es podran afegir a l’àlbum personal de l’usuari i fins i tot intercanviar-les amb familiars i amics, com si es tractés dels clàssics croms.

El joc obre moltes possibilitats en el camp del turisme, ja que es poden crear rutes específiques per ciutats a la recerca de col·leccions determinades.

Blinzy Studios ja té acords amb Turisme de Barcelona (que ha aportat una col·lecció de collectemals relacionats amb la Ruta del Modernisme) i el Grup Sagardi (que patrocina una ruta gastronòmica amb posibilitat de descomptes si s’aconsegueixen els collectemals específics). Pròximament s’implementarà la possibilitat de crear col·leccions no promocionades i fins i tot creades pels propis usuaris.

Collectemals és la primera aplicació espanyola basada en ‘geotagging’ que s’integra completament amb Facebook. Es preveu a més que després del llançament de la versió per a terminals Android, a l’estiu es pugui desenvolupar l’homònim per l’iPhone d’Apple. Així mateix, en un futur s’afegiran més rutes i més col·leccions als Estats Units, Europa i l’Àsia, amb les consegüents versions del joc en xinès i japonès. El projecte ja s’ha presentat a la competició d’aplicacions mòbils Startup 2.0 i es pot votar per ell des d’aquest enllaç.

Fruit de la filosofia de coworking

Blinzy Studios és una empresa que va néixer arran de diverses sessions de coworking al Citilab a finals de 2010. El 28 de gener de 2011 es constitueix com a tal en un dels boxes del centre i a principis de març comença el desenvolupament de l’aplicació Collectemals, que obté la inspiració d’algunes propostes per al projecte, també del Citilab, Turisme de Coneixement.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar