Collectemals, Una Aplicació Basada En El 'geotagging' Creada Al Citilab

Collectemals, una aplicació basada en el ‘geotagging’ creada al Citilab

L’equip de Blinzy Studios presenta a finals d’aquest mes Collectemals, un joc social per plataformes Android basat en la geolocalització que gira entorn a la caça de papallones virtuals (els collectemals) que es troben amagades en llocs reals de diverses ciutats.

La mecànica de l’aplicació és senzilla: els collectemals, que en un futur podran tenir altres formes a part de les citades papallones, tenen una localització específica i l‘usuari ha de trobar-les mitjançant les indicacions de l’aplicació. Una vegada s’arriba a la destinació en qüestió, es podran afegir a l’àlbum personal de l’usuari i fins i tot intercanviar-les amb familiars i amics, com si es tractés dels clàssics croms.

El joc obre moltes possibilitats en el camp del turisme, ja que es poden crear rutes específiques per ciutats a la recerca de col·leccions determinades.

Blinzy Studios ja té acords amb Turisme de Barcelona (que ha aportat una col·lecció de collectemals relacionats amb la Ruta del Modernisme) i el Grup Sagardi (que patrocina una ruta gastronòmica amb posibilitat de descomptes si s’aconsegueixen els collectemals específics). Pròximament s’implementarà la possibilitat de crear col·leccions no promocionades i fins i tot creades pels propis usuaris.

Collectemals és la primera aplicació espanyola basada en ‘geotagging’ que s’integra completament amb Facebook. Es preveu a més que després del llançament de la versió per a terminals Android, a l’estiu es pugui desenvolupar l’homònim per l’iPhone d’Apple. Així mateix, en un futur s’afegiran més rutes i més col·leccions als Estats Units, Europa i l’Àsia, amb les consegüents versions del joc en xinès i japonès. El projecte ja s’ha presentat a la competició d’aplicacions mòbils Startup 2.0 i es pot votar per ell des d’aquest enllaç.

Fruit de la filosofia de coworking

Blinzy Studios és una empresa que va néixer arran de diverses sessions de coworking al Citilab a finals de 2010. El 28 de gener de 2011 es constitueix com a tal en un dels boxes del centre i a principis de març comença el desenvolupament de l’aplicació Collectemals, que obté la inspiració d’algunes propostes per al projecte, també del Citilab, Turisme de Coneixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar