La Transformació Dels Telecentres En Centres D'Innovació Social Es Gesta També Al Citilab

La transformació dels telecentres en Centres d’Innovació Social es gesta també al Citilab

Emmarcat en els actes de celebració del Dia d’Internet l’Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres posa en marxa un grup d’alt nivell per elaborar una proposta que serveixi per a la transformació dels telecentres en Centres d’Innovació Social en el món. El grup es reuneix per primer cop els dies 13 i 14 de maig al Citilab.

En el món hi ha actualment 300.000 telecentres repartits en més de 200 països i dels que es beneficien més de 140 milions de persones. Una excel·lent oportunitat perquè des d’Espanya es lideri aquest important moviment mundial en què estan implicats tant l’Associació Espanyola que és qui organitza l’esdeveniment, com Telecentre Europe, L’Associació Llatinoamericana i del Carib, així com la Fundació Mundial Telecentre.org.

A la reunió hi haurà una important presència de països d’Iberoamèrica i dels seus màxims responsables com del Brasil, Colòmbia, Equador, Argentina, Xile, Mèxic, de països de l’Associació Europea de telecentres (Telecentre-Europe) que aglutina a 22 països de la Unió Europea, així com del sud-est asiàtic. Els debats es faran per videoconferència ia través de xarxes socials i canals 2.0.

L’Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres és una entitat constituïda l’any 2008 amb la finalitat d’agrupar a institucions, entitats i col·lectius que treballen en la creació, dinamització i manteniment d’espais públics destinats al foment de la Societat de la Informació, a Espanya mitjançant la promoció de l’accés de la ciutadania a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar