skip to Main Content
Citilab Llança CopioNIC, Una Eina Gratuïta Per Comparar Documents

Citilab llança CopioNIC, una eina gratuïta per comparar documents

Citilab acaba d’estrenar l’eina online CopioNIC, un software gratuït programat per l’empresa CSS Ibérica capaç de comparar documents a Internet. El funcionament de l’aplicació és molt senzill. Després que l’usuari es registri en el seu web, tan sols cal seleccionar els documents a comparar (un o varis) i automàticament buscarà les coincidències entre ells.

Els formats d’arxiu són molt diversos, entre ells documents PDF, presentacions en PowerPoint, documents de Microsoft Word o OpenOffice i arxius de text enriquit.

A més, CopioNIC realitza una cerca del contingut a la web, de manera que és molt fàcil saber quin contingut és original i quin no ho és.

CopioNIC és especialment útil per a professors i docents, ja que amb un cop de clic es podrà comprovar si els treballs acadèmics que realitza l’alumnat han estat plagiats total o parcialment i, a més, saber la font original del contingut en qüestió.

Una altra funció interessant de CopioNIC és poder saber en pocs segons si el nostre contingut ha estat replicat en altres pàgines web, per la qual cosa bloggers, periodistes o individuals tenen la possibilitat de conèixer l’abast dels seus escrits i l’audiència a la qual realment ha arribat.

L’aplicació s’ha desenvolupat íntegrament en Citilab, és totalment gratuïta, està programada en HTML5 i CSS3 i es pot utilitzar directament des del navegador accedint a la seva pàgina web.

CopioNIC és un software en constant evolució que anirà afegint paulatinament més funcionalitats a les ja existents.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar