skip to Main Content
Legazpi Bai! Entra A Formar Part De La Xarxa Europea De Living Labs (ENoLL)

Legazpi Bai! entra a formar part de la Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL)

El projecte Legazpi Bai!, nascut al municipi guipuscoà de Legazpi, i del qual ja vam parlar al Citilab quan vam entrevistar a la seva coordinadora, Ainhoa Unamuno, ha estat acceptat en la Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL, per les seves sigles en anglès). Legazpi Bai! s’uneix així als 62 nous centres que s’integraran en aquesta xarxa.

Aquesta iniciativa tracta de re-inventar l’activitat econòmica i social d’una localitat amb un marcat caràcter industrial, posant a la disposició de la seva gent l’oportunitat de participar en la presa de decisions sobre el rumb que ha de prendre el municipi i fent-los partícips dels nous processos d’innovació.

Legazpi Bai! ha comptat amb l’assessorament i suport del Citilab Cornellà a l’hora de preparar la seva entrada a l’ENoLL. Des del Citilab s’han compartit experiències, punts de vista i intercanviat el valor afegit que suposa la col·laboració entre dos centres separats geogràficament però connectats gràcies a les noves tecnologies i a la voluntat dels seus gestors.

La Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL)

La Xarxa Europea de Living Labs (ENoLL) és una federació internacional de Living Labs, punt de referència a Europa. Fundada al novembre de 2006 sota els auspicis de la Presidència finlandesa Europea, la xarxa ha crescut en “onades” on s’anaven integrant nous centres.

Fins avui, s’han engegat quatre fases d’admissió amb un resultat de 212 Living Labs acceptats. En la cinquena s’integraran un total de 62 nous centres, inclòs Legazpi Bai!.

Podeu trobar més informació al web oficial de l’ENoLL.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar