skip to Main Content
El Projecte Seniorlab, Seleccionat Com A Candidat Al III Premi D'Innovació De La Cambra De Comerç Alemanya

El projecte Seniorlab, seleccionat com a candidat al III Premi d’Innovació de la Cambra de Comerç Alemanya

El projecte Seniorlab, en la seva variant 55+ (ocupació amb i per a la gent gran) ha estat seleccionat, per segon any consecutiu, com a candidat per a rebre el Premi d’Innovacio Hispano-alemany, que la Cambra de Comerç Alemanya otorga enguany per tercera vegada. D’aquesta manera, Seniorlab es posiciona un cop més en la llista de 10 finalistes, que s’elabora a partir de les votacions dels usuaris.

En concret, la cambra ha seleccionat ValueCreation, una spin-off del Citilab, que ha desenvolupat en conjunt amb Citilab el projecte SeniorLab i les ha adaptat a la creaciód’ocupació. SeniorLab 55+ va realitzar diverses experiències d’inserció laboral 2.0 a aturats a càrrec de gent gran que havien passat per un procés d’innovació i qualificació digital. Els resultats van ser espectaculars, ja que el 50% de desocupats va trobar feina o es va decidir a emprendre. Quan ValueCreation va transferir aquestes metodologies a entorns de mercat, es va arribar a xifres conjuntes d’ocupació i inserció superiors al 60%

Fins el 29 d’abril de 2011 es pot votar en aquest enllaç per un dels 10 candidats. Al maig, un jurat seleccionarà el guanyador entre els tres finalistes. En l’edició de 2010, Seniorlab va quedar en segona posició. El premi es lliurarà el 30 de juny a Barcelona, i compta amb una dotació de 5.000€, que el guanyador ha de destinar a finalitats solidàries.

El Premi d’Innovació Hispano-alemany pretén reconèixer a les empreses els esforços realitzats en matèria d’innovació, la introducció d’una campanya de RRPP o màrketing que hagi adquirit notorietat pública o iniciatives que hagin constituit un èxit empresarial o un impuls significatiu a una empresa, una regió o un sector.

ValueCreation

ValueCreation ajuda les organitzacions a tenir plantilles més competitives a partir de la creació d’equips d’innovació dins de les empreses. Per a fer-ho, treballen amb noves metodologies d’innovació organitzativa, tals com living labs o user driven innovation. ValueCreation treballa de forma aliada amb el Parque Científico de Madrid i amb el Citilab, amb qui ha desenvolupat de forma conjunta el projecte SeniorLab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar