skip to Main Content
La 12a Fira De La Música Al Carrer De Vila-Seca Es Presenta Al Citilab

La 12a Fira de la Música al carrer de Vila-Seca es presenta al Citilab

Aquest dijous 28 d’abril, a partir de les 11 del matí, el Citilab acollirà la roda de premsa de presentació de la 12a edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-Seca (FiM). L’esdeveniment s’emetrà per streaming simultàniament des del web de la FiM i des del web del Citilab.

Aquesta roda de premsa simultània es realitza amb la col·laboració del centre de Cornellà i permetrà als periodistes seguir-la des dels seus ordinadors i formular preguntes via Twitter (@firacarrer). Hi seran presents el director executiu de la FiM, Víctor Cucurull; el seu director artístic, Kike Bela i el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila‐seca, Xavier Graset.

La roda de premsa es celebrarà tot just un dia abans del concert de presentació de la 12a FiM a Tarragona. En aquest concert els Love of Lesbian oferiran un set en acústic i una sessió de DJs. La 12a FiM enguany té lloc del 6 al 8 de maig a diferents espais d’aquesta localitat. Cathy Claret amb Raimundo Amador, Pau Vallvé, La iaia, Very Pomelo, Fiera (Pony Bravo), Eric Fuentes o Mazoni són alguns dels 43 noms que configuren el cartell.

L’assistència ‘in situ’ a la roda de premsa és també lliure i gratuïta, tot i que cal confirmar-la enviant un correu electrònic a comunicacio@firacarrer.cat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar