skip to Main Content
El Citilab, Living Lab De Referència En El Número #62 De La Prestigiosa Revista MCD

El Citilab, Living Lab de referència en el número #62 de la prestigiosa revista MCD

La presència mediàtica del Citilab a Europa pren força. Així ho demostra l’aparició del centre de Cornellà en l’últim número de la publicació trimestral francesa musiques & cultures digitales (MCD), corresponent als mesos de març, abril i maig de 2011, i que en aquesta edició s’ha titulat Media Labs in Europe – Mapping Places and Networks. A més del Citilab, en el número es citen altres centres espanyols com Hangar, MediaLab Prado o Zemos98.

El número #62 de MCD inclou quaranta articles que descriuen les línies d’investigació, interessos i particularitats dels diferents centres, xarxes i iniciatives que conformen aquest mapa. La revista analitza l’evolució des del Do It Yourself (Fes-ho tu mateix) al Do It Together (Fem-ho junts) i el paper dels LivingLabs com a mediadors en aquest procés. Media Labs in Europe qüestiona a més les perspectives de futur d’aquests centres, i el seu compromís amb el rol que tenen l’art i la tecnologia a la societat.  El número ha estat coordinat per Catherine Lenoble, responsable de projectes culturals i cooperació a PingBase (associació de recursos i incubadora de projectes innovadors). 

La revista es pot comprar, tant en la versió impresa com en descàrrega PDF, a través del seu lloc web http://www.digitalmcd.com, on també es poden llegir articles i visionar vídeos de forma gratuïta.

 

MCD és una publicació en paper creada el gener del 2003 com a revista mensual que inicialment, com el seu nom indica, es va centrar en la música electrònica i esdeveniments afins. El 2006 va passar a ser bimensual i va redirigir la seva línia editorial cap a l’art numèric i els usos socioculturals de les TIC. Des del gener de 2011, la revista es torna trimestral i temàtica, a més de bilingüe (francès/anglès), amb números de fins a 100 pàgines amb vocació d’anàlisi a través d’articles de fons.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top
Cercar