skip to Main Content
Citiwork Presenta El Seu Programa D'activitats El Proper Divendres Al Citilab

Citiwork presenta el seu programa d’activitats el proper divendres al Citilab

L’equip de Citiwork, l’espai de co-working del Citilab que va iniciar la seva activitat el passat 2 de febrer, presentarà el seu programa d’activitats en un acte el proper divendres de 4 a 8 de la tarda. La presentació correrà a càrrec del director del projecte, José Antonio Galaso, i aprofundirà sobre les possibilitats que l’espai del Citiwork pot brindar als emprenedors en el futur.

Cooperació en un espai obert

El co-working és un moviment que pretén fomentar les dinàmiques de col·laboració i participació entre empreses i gent amb inquietuds, amb l’objectiu d’atraure persones provinents de diferents col·lectius i amb diferents coneixements que puguin aportar metodologies de treball i creació. Per a fer-ho, el Citilab compta amb l’espai físic del Citiwork, però la filosofia del projecte entén que la creació de xarxes de coneixement, tant individual com col·lectiu, ha de donar-se tant entre punts geogràficament pròxims, com allunyats.

Per afavorir aquesta participació, Citiwork té previstes una sèrie d’activitats. Una de les més destacades són les conferències improvisades, que s’organitzen en sessions de 45 minuts i en les quals la temàtica és totalment lliure. Una altra activitat són els desafiaments, amb els quals es vol motivar les empreses i els emprenedors a desenvolupar solucions. L’objectiu final és desenvolupar una sèrie de projectes que els grups participants presentaran en un acte públic.

Noves tecnologies i integració

Tot i que el co-working és vàlid per a qualsevol iniciativa, les àrees que més es poden beneficiar d’aquesta filosofia de treball són les TIC i el disseny. Així doncs, els eixos temàtics al Citiwork són l’ús de dispositius mòbils, l’audiovisual, l’usabilitat, l’emprenedoria social i l’OpenData. Tothom qui vulgui informar-se sobre el projecte pot assistir a la jornada de presentació d’aquest divendres, o contactar amb el Citiwork a través del formulari que es troba a la seva plana web.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar