Citilab, Living Lab De Referència Al Sud D'Europa

Citilab, Living Lab de referència al sud d’Europa

El dijous 10 de març el Citilab va tenir uns convidats d’honor. Una delegació de representants de la Universitat de Ciències Aplicades de Finlandia van fer una visita al centre de Cornellà en representació de la xarxa ENoLL, la federació internacional de Living Labs.

El motiu de la visita va ser conéixer de primera mà el que avui es considera el Living Lab de referència al sud d’Europa, compartint el títol de centre més innovador amb la fundació i2CAT. Els diferents membres van reunir-se amb la directiva del Citilab i van visitar les instal·lacions interessant-se pels diferents projectes que funcionen actualment al Citilab i per les empreses que hi treballen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar