skip to Main Content
El Citilab Acull Un Taller Sobre Control De Gestió A Les Empreses

El Citilab acull un taller sobre control de gestió a les empreses

El Citilab acollirà, el proper dijous 17 de març, el taller Aportació del control de gestió a les empreses, l’últim dins la programació d’activitats d’enguany del Fòrum CornellàCreació. El taller té una durada de dues hores, de les 10 a les 12 del matí, i està dirigit a responsables de gestió, comptabilitat i finances.

Coordinació interna

El control de gestió és una eina que permet alinear totes les persones que col·laboren en una empresa a través del coneixement sobre tot allò que succeeix en el si de l’organització. Durant el taller s’introduiran les principals tècniques que es poden utilitzar per implantar el control de gestió en una empresa, i es parlarà de les millores que aquesta mesura pot introduir.

En aquesta ocasió, l’encarregat d’impartir el taller és Fernando Campa, Doctor en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat Rovira i Virgili, Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’empreses  per ESADE i Llicenciat en ADE per la UPC. Durant la seva trajectòria professional ha desenvolupat diversos llocs de responsabilitat a empreses com Endesa, Iberia o Port Aventura, i actualment és professor del Departament de Gestió d’empreses de la Universitat Rovira i Virgili.

CornellàCreació

El Fòrum CornellàCreació és una iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà a través de la seva societat de promoció econòmica PRECSA, amb l’objectiu de recollir el teixit empresarial de la ciutat i posar en contacte els diferents actors econòmics de la ciutat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar