Social Media Participa A La Quarta Trobada De Vision A Münster (Alemanya)

Social Media participa a la quarta trobada de Vision a Münster (Alemanya)

Laia Sánchez i Àlex Serra, del projecte Social Media del Citilab, participen durant la propera setmana en la quarta trobada del projecte Vision, que se celebrarà a la Bürgerhaus Bennohaus, a Münster (Alemanya). A la trobada també hi assistiran les altres dues associacions que participen en el projecte: el Labomedia, amb seu a França, i la AEO2 (Associació per a l’Educació en 2es Oportunitats), de Portugal.

En aquesta ocasió, se seguirà treballant en el desenvolupament de maletes pedagògiques i tecnològiques que incloguin eines per treballar amb nous mitjans. En concret, es vol seguir aprofundint en les eines que ja van ser proposades durant les tres trobades prèvies del projecte Vision (entre les quals hi ha els projectes de Citilab Musiclab i Scratch for Arduino), i definir-ne de noves.

L’objectiu final és la creació de vuit maletes pedagògiques, però la seva definició no es farà fins a la cinquena i última trobada de Vision. Aquesta trobada, que s’ha de celebrar en els propers mesos, tindrà lloc, com la primera, a la seu del Labomedia, principal impulsor del projecte.

Participació i Internet

Un altre dels eixos de la trobada serà el treball a la web i la documentació de les activitats. Així doncs, tota la informació sobre les maletes i les eines desenvolupades es penjarà a la wiki de Vision, creada durant la trobada del projecte al Citilab, i també al blog, tots dos inclosos dins la plataforma de Vision a la xarxa. A més, es vol treballar en la creació d’una xarxa social personalitzada.

Totes aquestes eines, a més, es provaran amb diferents tipus de públic durant tallers específics que es duran a terme al llarg de la setmana. L’objectiu és testejar les eines amb nens, ja que aquests seran els receptors finals de les eines que s’incloguin en les maletes pedagògiques.

El projecte Vision

Vision és projecte d’abast europeu, emmarcat dins el programa Youth in Action, que té com a missió reflexionar i produir recursos pedagògics multimèdia per a joves. L’objectiu és encaminar els joves cap al domini d’eines i processos de treball que els permeti expressar-se, crear, comunicar i formar-se, tot seguint la hipòtesi que la gent té la capacitat d’innovar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar