El Citilab Acull Un Taller D'edició A La Viquipèdia Adreçat Al Professorat

El Citilab acull un taller d’edició a la Viquipèdia adreçat al professorat

Amb motiu de la celebració del desè aniversari de la Viquipèdia en català, el Citilab acollirà, el proper dissabte dia 19 de març, un taller d’edició a la Viquipèdia adreçat a professors de secundària i batxillerat. L’objectiu és que els professors aprenguin a utilitzar aquesta eina, així com motivar i incrementar la presència del català a la xarxa.

El taller, que s’allargarà de les 10 del matí a la 1 del migdia, s’inclou en una activitat d’edició massiva que es durà a terme de forma simultània amb 9 centres més, i que té per objectiu batre el rècord d’edició de la Viquipèdia en un sol dia.

De professors a alumnes

El contingut del taller es divideix en dues àrees bàsiques. D’una banda, es volen donar coneixements sobre les eines bàsiques d’edició a Viquipèdia, per a que els professors puguin ensenyar a editar als seus alumnes. De l’altra, es proporcionaran les bases sobre la utilització pedagògica de la Viquipèdia.

El taller està organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat amb la col·laboració de Viquimèdia. Les inscripcions es poden fer fins el 18 de març i de forma totalment gratuïta enviant un correu a esther@llobregat.info, indicant el nom dels assistents.

El CECBL

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat és una entitat sense afany de lucre que, des de fa més de 30 anys, es dedica a l’estudi, la recerca i la divulgació de la realitat de la comarca. Per fer-ho compten amb una massa de socis i sòcies que promou, voluntària i desinteressadament, la tasca del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar