Les Trobades LaborLab Ajuden Als Aturats A Generar La Seva Pròpia Ocupació

Les Trobades LaborLab ajuden als aturats a generar la seva pròpia ocupació

El Citilab, a través del projecte LaborLab, i en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, acull en el seu programa d’activitats les Trobades LaborLab, un espai en què persones que es troben a l’atur poden rebre ajuda per canviar la seva situació. Durant les trobades es porta a terme un taller en què, a partir de les necessitats de cada individu, es redirigeix els participants a un dels tallers específics que ofereix el LaborLab. L’objectiu final d’aquests tallers és que els seus participants crein la seva pròpia ocupació.

El LaborLab ofereix cinc tallers als quals es pot accedir a través de les Trobades. Els dos primers, InventaFeines i InventaProjectes, tenen per objectiu estimular la creativitat dels participants i crear una base de dades de feines i projectes reals i possibles a partir de jocs i pluges d’idees. El tercer, ConcretaProjectes, genera i impulsa projectes d’ocupació. El quart, Mapeja la teva Vida, ajuda als participants a crear mapes i atles de coneixements, una alternativa als currículum vitae clàssic. Finalment, l’últim taller, Xarxes de desocupats, busca crear i dinamitzar una xarxa per activar als desocupats i ajudar-los a esdevenir treballadors emprenedors i actius.

El taller de les Trobades LaborLab es duu a terme cada dilluns, de 16:00 a 18:00 hores, a la segona planta del Citilab, i hi estan convidades totes les persones que es trobin a l’atur o en una situació laboral precària o inestable.

LaborLab

LaborLab és un projecte orientat a innovar en l’estratègia d’ocupació a través de la motivació d’iniciatives per a crear la pròpia feina. En el model LaborLab ningú ha d’esperar que li donin feina, qui hi participa aprèn a compartir habilitats i coneixements i a crear projectes originals i atractius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar