skip to Main Content
Taller De Ràdio Per A Dones Immigrants

Taller de ràdio per a dones immigrants

El Citilab col·labora, juntament amb el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i la Ràdio Sants Ona Lliure, en el projecte “La Bayeta Parlante”, un taller de ràdio per a treballadores de la llar organitzat per la Red Mixtura, Associació per a la Diversitat, l’Equitat i la Democràcia. Les instal·lacions del Citilab acolliran els tres primers tallers d’aquesta activitat, que es duran a terme els dissabtes 19 i 26 de febrer i 12 de març.

La Red Mixtura dirigeix aquests tallers de capacitació en radiofonia a dones immigrants de diferents nacionalitats que siguin treballadores de la llar, amb l’objectiu de donar-los uns coneixements sobre comunicació radiofònica. Al final dels tallers, aquestes dones tindran els coneixements suficients per a realitzar, amb el suport d’un guia professional, un programa de ràdio tipus revista.

Integració a través de la ràdio

Els tallers pretenen conscienciar a les seves participants de les possibilitats de les noves tecnologies com a eina de visibilització social, i motivar-les a crear un producte comunicatiu amb visió de gènere. L’objectiu final és motivar la integració d’aquests col·lectius de dones acabades d’arribar i facilitar la seva implicació en les organitzacions de barri i de veïns, tot fomentant el respecte a la diversitat cultural, la tolerància i la bona convivència.

Els tallers, un total de dotze, es faran cada dissabte, des del 19 de febrer fins al 21 de maig, de les 16:00 a les 19:15, en les sales de ràdio de les entitats col·laboradores. La primera sessió, que es celebra al Citilab, servirà d’inauguració del curs, mentre que en l’última, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, es farà la cloenda i l’entrega de certificats.

Les sessions seran eminentment pràctiques, i comptaran amb la participació voluntària de professionals de la comunicació i docents universitaris experts en ràdio.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar