El 8è Seminari De Comunicació Pública Analitza Les Noves Realitats Comunicatives Online

El 8è Seminari de Comunicació Pública analitza les noves realitats comunicatives online

El dijous 24 de febrer Citilab acull la vuitena edició del Seminari de Comunicació Pública, organitzat per l’Associació Comunicació Pública. El seminari porta per títol “Innovació a la comunicació pública: tecnologies per a un millor servei” i estarà dedicat a les noves realitats comunicatives online, les TICs i les plataformes 2.0.

El seminari començarà a les 9:30 del matí amb la inauguració a càrrec de l’alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, i el president de l’Associació Comunicació Pública, Jordi Navarro, i finalitzarà a les 19:30 de la tarda amb la sessió de cloenda.

Xarxes socials i ciutadania

La conferència inaugural del seminari corre a càrrec d’Antonella Broglia, consultora de l’empresa d’innovació Infonomia. Més tard els assistents participaran en un banc de bones pràctiques moderat pel director del Citilab, Vicenç Badenes, que comptarà amb el director d’interactius de What’s on, Quino Fernández; el director de Lamalla.cat, Dídac Boza; el Conseller Delegat de Cink, Sergio Cortes; i la consultora en Ciència i Tecnologia Cristina Ribas. L’activitat versarà sobre l’ús de les xarxes socials com a eina per a difondre informació a la ciutadania en diferents àmbits.

Una altra activitat sobre xarxes socials és la conferència que oferirà el consultor polític Antoni Gutierrez-Rubi, concretament sobre les possibilitats que les TICs ofereixen a la mobilització ciutadana. Per la seva banda, l’expert en ciberperiodisme Javier Díaz Noci parlarà sobre comunicació a la xarxa i les seves perspectives de futur.

De la teoria a la pràctica

A més de les conferències, el Seminari de Comunicació pública comptarà amb un seguit de tallers pràctics sobre ús d’Internet i xarxes socials. Els coordinadors d’aquests tallers seran l’experta en Internet Marta Continente, que parlarà sobre posicionament web; el director del Lab-RSI, Luis Ángel Fernández Hermana, que presentarà el cas de Xarxaires; el soci de CR3A’T Oriol Ferran, que donarà eines per identificar llocs web de referència; i el responsable de TIC a TMB, Manel Marín, que parlarà sobre la Realitat Augmentada.

Al migdia se celebrarà una taula de serveis on les empreses col·laboradores podran presentar els seus projectes i conversar amb els participants. Podeu seguir la jornada via Twitter utilitzant el hashtag #compublica

Comunicació Pública

L’Associació Comunicació Pública està constituïda per periodistes i professionals de la comunicació que treballen a les administracions i empreses públiques de Catalunya. Els seus objectius són el reconeixement professional de la tasca comunicativa que realitzen els periodistes en les administracions públiques, l’organització d’activitats formatives i l’establiment de relacions de col·laboració amb altres entitats relacionades amb el món de la comunicació pública. Trobareu informació sobre preu i inscripcions en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar