Primera Jornada Sobre Usos Educatius Dels Relats Digitals

Primera Jornada sobre usos educatius dels relats digitals

L’Observatori de l’Educació Digital de la Universitat de Barcelona i el Citilab organitzen el proper dijous 17 de febrer la primera jornada que es realitza a Espanya sobre els usos educatius dels relats digitals multimedials i multimodals.

Durant la jornada, que se celebrarà a les instal·lacions del Citilab, es compartiran enfocaments teòrics i s’intercanviaran experiències. D’una banda, servirà per conèixer els possibles usos i aportacions d’aquest tipus de relats, especialment els de tipus personal (històries de vida) i realitzats en contextos o amb finalitats educatives.

S’aportaran també propostes didàctiques i metodològiques per afavorir l’aprenentatge centrat en els subjectes que aprenen fent relats digitals, i s’identificaran i cohesionaran projectes innovadors que permetin potenciar el seu ús educatiu.

Ponents de reconegut prestigi

Es comptarà amb la participació de dos ponents de reconegut prestigi. Carmen Gregori, del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València, pronunciarà la conferència Relato Digital desde una perspectiva socioeducativa. Mentre que Ana Teberobsky, del Grup de Recerca Desenvolupament, interacció i comunicació en contextos educatius de Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB) pronunciarà la conferència Relaciones recíprocas entre competencias lingüísticas y tecnología digital: el ejemplo de las historias narrativas en la escolarización inicial.

La jornada està dirigida a mestres d’Educació Primària i Secundària, estudiants de llicenciatura, màster o doctorat de Formació del Professorat o Pedagogia, pedagogs, mestres o altres professionals interessats en el tema. La inscripció és gratuïta, i es pot realitzar fins el 16 de febrer a (Formulari d’inscripció)

Edulab

Edulab és un laboratori al servei de la comunitat educativa, que té com a objectiu afavorir la innovació en ensenyament i aprenentatge, mitjançant l’ús de tecnologies de la informació i la comunicació i metodologies específiques. No es tracta de produir materials educatius per als estudiants, sinó de facilitar eines professionals al col·lectiu de docents i al conjunt de l’entorn educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar