"Nous Artesans", Tecnologia I Manualitats Convergeixen En Un Taller Del Citilab

“Nous artesans”, tecnologia i manualitats convergeixen en un taller del Citilab

La tecnologia és totalment compatible amb les manualitats. De la retroalimentació d’una i altra es poden extreure grans resultats. Aquest és un dels objectius principals del nou taller que estrena el Citilab.

Aquest dijous 3 de febrer a l’aula C comencen els tallers Nous Artesans, que constaran de 6 sessions que es realitzaran   cada dijous de 18:00 a 20:00 hores  . Nous Artesans és una sèrie de tallers per a practicar els coneixements sobre les TIC d’una manera activa. Diferents grups treballaran en petits projectes, barrejant les manualitats amb la tecnologia.

Els tallers estan oberts a tothom, no cal tenir coneixements previs d’electrònica o manualitats, simplement ganes de fer coses noves i aprendre passant-ho bé.

De moment els tallers es centren en el treball amb gent de Seniorlab i ex alumnes de Connecta. Durant els tallers es dissenyaran i faran prototips d’objectes interactius. Els primers projectes seran prou senzills com per aprendre pas a pas.

Una altra activitat consistirà a desmuntar objectes que ja existeixen per a saber com funcionen. Després es construiran nous objectes, es reciclaran i manipularan les peces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar