skip to Main Content
El Projecte MusicLab Organitza Una Sessió Online De Steel Drum

El projecte MusicLab organitza una sessió online de Steel Drum

L’equip de MusicLab presenta avui, juntament amb l’Escola de Música Municipal de Badalona (EMMB), l’audició “Steel Drum, música de barrils“. L’esdeveniment tindrà lloc al saló d’actes de l’EMMB a les 18.45 hores i es podrà seguir en directe via streaming des de el web del Musiclab.

L’encarregat de dirigir la sessió serà Tito Busquets, músic veneçolà que els últims anys s’ha interessat molt per l’instrument de percussió provinent de Trinitat i Tobago. Després d’un viatge al país africà, el bressol del Steel Drum, Tito torna carregat de fotografies, àudios, vídeos i experiències que exposarà abans de fer una demo amb aquests tambors metàl·lics.

L’streaming també serà visualitzat fora d’Espanya degut a l’interès que ha despertat a Trinitat i Tobago i a França. Amb aquest acte, l’equip de MusicLab comença a interactuar amb entorns musicals nous a més d’augmentar els propis continguts del projecte.

 

Pròximes sessions pedagògiques del MusicLab

A banda d’aquesta audició online, el pròxim 10 de febrer el projecte realitza el primer laboratori experimental de 2011. En aquest es vol interpretar música interactuant de manera virtual entre distints centres, com ja van fer en la jam session online amb el KAIST coreà.

De la mateixa manera, el 24 de febrer s’impartirà la segona sessió pedagògica. En aquesta ocasió Aleix Tobias serà l’encarregat d’introduir la tradició rítmica del nostre país amb instruments de percussió ibèrica.

Per a més informació, podeu consultar el web del MusicLab.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar