skip to Main Content
La Fase Provincial Del Torneig FIRST LEGO League Arriba Al Citilab

La fase provincial del torneig FIRST LEGO League arriba al Citilab

El compte enrere per a una nova edició de la FIRST LEGO League està arribant a la seva fi. Citilab acollirà aquest dissabte 29 de gener la segona fase provincial a Barcelona (la primera va tenir lloc els dies 18 i 19 de desembre al CosmoCaixa) d’aquest torneig internacional de robòtica per a nens i nenes d’entre 10 i 16 anys.

A l’esdeveniment, que començarà a les 9 del matí i acabarà a les 15 de la tarda, els equips hauran de plantar cara al desafiament Body Forward: explorar el món de la biomedicina per a descobrir maneres innovadores per recuperar lesions, superar predisposicions genètiques i maximitzar el potencial del cos.

A través de diverses missions, els participants s’endinsaran en el món de l’enginyeria biomèdica per guarir, per exemple, trencaments d’ossos, cèl·lules malignes o, fins i tot, filtrar sang per tal de lluitar contra infeccions. Tot això dins de la competició de robots, que més tard també seran avaluats com a part del projecte tècnic de la competició (optimització del disseny, problemes, etc.).

La presentació dun projecte d’investigació científica que resolgui un problema real de la manera més creativa i imaginativa possible completa la llista de tasques que els participants hauran de superar per a poder passar a la fase nacional del campionat, en la qual participaran els 32 millors equips del territori espanyol.

A la darrera edició d’aquest torneig, a nivell global, van participar més de 100.000 nens de més de 50 païssos d’arreu del món, xifres rècord des que es va realitzar per primera vegada el 1998.

 

Futurs investigadors i científics

L’objectiu de la FIRST LEGO League és poder despertar en els més joves futures vocacions científiques i d’investigació vinculades al món de la ciència i de la tecnologia. L’essència mateixa del torneig és fomentar la creativitat, la innovació i la curiositat natural per trobar solucions a problemes reals que encara avui repten la tecnologia.

Per a més informació, inscripció i detalls sobre els altres esdeveniments de la FLL, podeu visitar el web oficial en espanyol.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar