Citilab Participa En El Primer Congrés Internacional De Telecentres

Citilab participa en el Primer Congrés Internacional de Telecentres

L’Asociación Comunidad Redes de Telecentros organitza a la ciutat de Sevilla el Primer Congrés Internacional de Telecentres, al qual Vicenç Badenes, director general del Citilab, departirà sobre el model de la fundació de Cornellà amb una ponència titulada “Sustentabilitat del model de Cooperació públic-privat. Economia Aplicada. Model CITILAB“, dins del cicle de debats “Sustentabilitat d’impacte”.

El congrés tindrà lloc els dies 24 i 25 de gener, amb l’objetiu d’establir un espai de col·laboració i intercanvi d’experiències entre les xarxes de telecentres de tot el món, tot i que està especialment enfocada a l’entorn europeu i hispanoamericà.

 

Galardons

El congrés donarà el tret de sortida amb un lliurament de premis dividit en dues categories: premis del jurat als millors mitjans i continguts digitals de la xarxa i premis a les millors experiències. Després, es succeiran de forma simultània diversos tallers, debats, ponències, presentacions i fins i tot una fira professional orientada a donar a conèixer els projectes amb més calat socioeconòmic a l’entorn dels telecentres.

Tot, amb la intenció de promoure aquest tipus d’organitzacions com a recurs generador d’ocupació, d’innovació tecnològica i  participació ciutadana, tenint en compte els canvis de paradigma proposats per l’Agenda Digital Europea.

Està previst que més de 1.000 persones participin en l’esdeveniment, entre les quals es poden trobar a responsables de xarxes de telecentres com Telecentre.org o Telecentre-Europe, gestors, dinamitzadors, governs i usuaris. Es pretén que en la cita es fomenti la col·laboració i la cooperació entre els actors i responsables de les xarxes , a més de proposar i desenvolupar accions per millorar l’operativitat i els serveis que es presten als ciutadans, entre altres coses.

Per a més informació podeu consultar la web oficial del congrès o descarregar el programa complet des d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar