Comença L'any Aprenent Scratch I Arduino

Comença l’any aprenent Scratch i Arduino

Arriba el 2011 i amb ell tornen a començar els cursos de formació al Citilab. Els més petits ja es poden apuntar a els cursos de Scratch i Arduino que comencen els dies 17 i 18 de gener, respectivament. Aquests cursos són una molt bona oportunitat per endinsar-se al món de la programació informàtica d’una manera divertida i creativa, on jugar és sinònim d’aprendre i viceversa.

El curs d’Scratch està dirigit a nens de 8 a 12 anys. Podran aprendre a realitzar dibuixos animats, retocar imatges automàticament o fins i tot crear petits jocs amb aquest llenguatge de programació, que té una dinàmica semblant als típics jocs de construcció per blocs. És per això que Scratch es converteix en una fantàstica eina pedagògica que convida a pensar sobre criteris lògics, analitzant els problemes que surten al pas i aprenent a resoldre’ls de la millor manera possible.

El curs d’Arduino està dirigit a quelcom que desitgi iniciar-se a la programació de robots (a partir de 12 anys). Gràcies a que tant el llenguatge en si com les plaques que s’utilitzen per muntar (o crear) els robots són de codi obert, dissenyar un petit sistema de vigilància o experimentar amb plaques i circuits és més senzill i barat que mai. En el següent documental es poden veure les moltíssimes possibilitats i aplicacions d’aquest sistema.

A més d’això, en aquest curs es fa servir el programa Scratch for Arduino (S4A), desenvolupat al Citilab,  que ‘connecta’ ambdós sistemes i fa que la programació de robots sea encara més senzilla.

 

Comença i connecta’t

A part dels cursos de Scratch i Arduino, en el Citilab disposem d’altres ofertes formatives tals com els cursos Comença i Connecta, enfocats a l’ús bàsic del ordinador i Internet, o el retorn del curs d’Imatge Digital, que començarà el pròxim 28 de gener.

Per més informació, inscripció o qualsevol tipus de dubte sobre els cursos podeu consultar la secció de formació o enviar un correu electrònic a cursos@citilab.eu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar