skip to Main Content
La XIV Fira De L'Oli Verge Extra Presenta Les Seves Credencials Al Citilab

La XIV Fira de l’Oli Verge Extra presenta les seves credencials al Citilab

El divendres 14 de gener Citilab acull l’acte de presentació de la XIV Fira de l’Oli Verge Extra que tindrà lloc a Les Borges Blanques entre els dies 21 i 23 d’aquest mes. En la seva 48a edició, aquesta fira té com a objectiu promocionar la cultura de l’oli sota el lema “Coneix el nostre oli”, a més de donar a conèixer la gastronomia i els productes de qualitat de les terres de Lleida.

L’acte de presentació començarà amb un tast d’oli verge extra que continuarà amb la roda de premsa de presentació, per acabar amb el lliurament del premi a la Difusió de la Cultura de l’Oli. El guardó es lliurarà a la Fundació Dieta Meditarránea per haver aconseguit que aquesta dieta s’hagi declarada Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat.

L’acte començarà a les 11.30 del matí a la sala C del Citilab i es retransmetrà en directe per Internet via streaming. Per aquells que vulguin assistir personalment, es prega confirmació als següents telèfons: 973 14 28 05 o 620 86 73 83

Gràcies a l’alt interès per part de gastrònoms, restauradors i gourmets, els organitzadors de la fira esperen superar la xifra de 60.000 visitants registrats en l’última edició. Per això es disposa d’una superfície de 5.500m2, més de 120 expositors i un espai annex dedicat a la venda directa de productes agroalimentaris.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar