skip to Main Content
MusicLab Inaugura El Calendari De Tallers Del 2011

MusicLab inaugura el calendari de tallers del 2011

El proper dijous 13 de gener, el projecte MusicLab comença el nou any amb el primer taller i la presentació del seu programa d’activitats per al 2011. Dedicat a la innovació i l’experimentació musical per al desenvolupament d’eines creatives, aquest projecte multidisciplinari encapçalat per Sergio Ramos i Santi Sánchez ha preparat sessions pedagògiques de bateria, guitarra i piano (entre d’altres instruments), audicions interactives i diversos laboratoris d’experimentació.


A més de la presentació, aquest dijous tindrà lloc la segona trobada de la comunitat oberta, que congregarà a diferents actors del panorama musical per compartir experiències, idees i coneixement en relació a la creació i difusió de continguts musicals de llicència lliure.

Les sessions pedagògiques començaran el proper dia 27 amb una “master class” impartida per Sergio Ramos sobre els ritmes mediterranis en la bateria i es perllongaran fins al mes de juny, quan s’hauran realitzat, a més d’aquest tipus de sessions, una audició interactiva de música tradicional àrab i una altra de música jazz i flamenc. El programa complet es pot descarregar directament en format PDF des d’aquí.

 

El projecte continua creixent

MusicLab comença l’any amb les mateixes ganes amb les quals va acabar el 2010. De fet, el projecte va participar en el Drumbeat Festival que es va realitzar a Barcelona els passats 3, 4 i 5 de novembre, amb una classe interactiva on els formadors Sergio Ramos (connectat via streaming directament des del Citilab) i Santi Sánchez van ensenyar als assistents ritmes flamencs a força de palmells i “cajón”.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar