La Revista Sensetint@ Presenta El Seu Número 1

La revista Sensetint@ presenta el seu número 1

El naixement de qualsevol publicació és una gran notícia. Un número 1 encara és millor, i la prova que el projecte s’ha consolidat. Això ha passat amb la revista digital sensetint@, que aquesta tarda presenta al Citilab el seu número 1. Aquesta revista és la suma de moltes coses però les més importants són els interessos personals d’un grup de gent inquieta i el desafiament d’expressar-se utilitzant una tecnologia apresa recentment.

Una vegada finalitzat el procés de formació digital en els tallers “Comença” i “Connnecta”, un grup de citilabers va començar a donar-li voltes a un projecte en què tots se sentissin còmodes i poguessin aplicar les eines i els coneixements apresos al Citilab.

D’això fa ja un any. El passat juliol es presentava en societat el projecte i avui podem celebrar que ja tenim número 1. Aquesta mateixa tarda se celebrarà una sessió del consell de redacció de sensetint@ encara que estarà oberta a tothom qui vulgui presentar-se per aportar idees i consells i descobrir com es va gestar el projecte i com seguirà endavant.

En aquest número s’han perfeccionat els processos de producció i tothom ha assumit un rol de cara a gestionar millor el treball de producció de la revista. S’han escrit articles, s’ha recollit i editat material gràfic, s’han editat vídeos i s’han pujat tots els continguts a la web. En el seu conjunt, un esforç titànic del qual la comunitat de sensetint@ se sent orgullosa.

Entre els articles d’aquest número trobareu temes sobre el bricolatge amb un text sobre la instal·lació de bombetes halògenes, les plantes i les característiques de l’Aloe Vera, una secció sobre el Cinturó Roig de Cornellà i una visita a les bodegues de l’Avi Peret a la secció de vins,

Si voleu visitar la revista ho podeu fer entrant en aquesta direcció.

Final trimestre formació

D’altra banda, ahir va tenir lloc a Cornellà la festa de fi de trimestre dels cursos Començar i Connecta, amb l’assistència de la majoria de l’alumnat que va celebrar el final de curs i l’arribada del Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar