skip to Main Content
Innovació Com A Antídot Davant La Crisi

Innovació com a antídot davant la crisi

Citilab Cornellà ha tingut un convidat d’honor aquest migdia. El centre ha acollit un col·loqui organitzat per l’Agència d’Innovació Industrial i Coneixement del Baix Llobregat (InnoBaix), en el qual ha estat present el Secretari General per a la Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, Juan Tomás Hernani Burzaco.

A part de Hernani, han assistit diversos membres d’InnoBaix (entre ells el director de l’agència, José Luis Morales); la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Rosa Boladeras; i el director del Citilab, Vicenç Badenes.

A la sessió s’han intercanviat impressions sobre com la innovació pot actuar com un antídot davant la crisi. Hernani, a més, ha aprofitat l’ocasió per presentar els nous projectes del ministeri que es dirigeixen a estimular l’economia productiva de la comarca del Baix Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar