skip to Main Content
Pares I Fills Descubriran El Valor Pedagògic Dels Videojocs En Un Taller Del Citilab

Pares i fills descubriran el valor pedagògic dels videojocs en un taller del Citilab

JovenTIC i Citilab organitzen, amb la col.laboració de Marinva, un taller per a jugar a videojocs que s’emmarca en un estudi sobre Noves Tecnologies del grup de recerca interuniversitari JovenTIC.

El taller s’adreça a totes aquelles famílies que tinguin fills i filles d’edats compreses entre els 12 i 16 anys. Podreu gaudir d’una estona en família jugant amb consoles i videojocs, alhora que col·laboreu en aquest estudi.

El taller estarà supervisat per un grup d’investigadors coordinats en tot moment per un equip de monitors, que guiaran tant a mares/pares com a fills/es amb el que s’ha de fer durant els diferents moments de l’activitat.

Pares i fills jugaran, debatran sobre l’experiència del joc, i col.laboraran en la investigació d’un fenomen que preocupa a famílies i educadors. Un cop finalitzada la investigació tots els participants podran accedir als resultats de la mateixa.

Pel sol fet de participar totes les famílies entraran en el sorteig d’una consola Nintendo Wii. El resultat del sorteig es coneixerà la setmana següent a la realització dels tallers.

Què és JovenTIC?

JovenTIC és un grup de recerca interuniversitari de les universitats Rovira i Virgili, Autònoma de Barcelona (UAB) i Oberta de Catalunya (UOC). Té com a principal objectiu l’estudi de les pràctiques d’ús i de consum que fan els joves de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC).

Els dos tallers tindran lloc el divendres 17 i el dissabte 18 de desembre.

Us podeu informar i inscriure enviant un correu electrònic a acruz@marinva.es o bé trucant directament al 93 551 06 60.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar