skip to Main Content
Citilab Participa A Bèlgica En La Gran Setmana Sobre El Futur D'internet

Citilab participa a Bèlgica en la gran setmana sobre el futur d’internet

El futur d’internet ja és aquí i toca debatre’l i posar en comú estratègies d’acció i criteris de treball comú per fer progressar la nostra societat. Això es planteja la Future of Internet Conference Week, que tindrà lloc entre el 13 i el 17 de desembre a Gant (Bèlgica). Hi ha prevista la participació de més de 2.500 entitats d’arreu d’Europa, representants del món empresarial, industrial i digital.

Citilab també hi serà present. El cap de projectes, José Antonio Galaso, participarà el dimarts 14 en el marc de la trobada de l’European Network of Living Labs (ENoLL), una organització promotora de l’esdeveniment de la que Citilab en forma part.

La Future of Internet Conference Week es planteja com un intent d’aproximació a la societat digital i de la informació que sigui transversal i inclogui governs, indústria però també organitzacions i comunitats de recerca que treballen dia a dia sobre la base de la societat de la informació i internet. Si tots sumen força el terreny pot ser molt fèrtil per començar nous projectes que afecten de ple la salut, la mobilitat, la gestió de l’energia o la monitorització del medi ambient.

En el programa s’inclouen debats, conferències magistrals d’especialistes d’arreu, espais per al networking i l’aprenentatge. La organització, amb el patrocini de la Unió Europea, ha anat a càrrec de IBBT, Bell Labs, The Future Internet Assembly, ServiceWave, IPV6 i l’esmentat EnoLL.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar