skip to Main Content
Citilab Serveix De Model Per Al Futur Centro De Coñecemento Da Costa Da Morte

Citilab serveix de model per al futur Centro de Coñecemento da Costa da Morte

Citilab continua inspirant models d’innovació arreu de l’estat. Aquesta setmana ens ha visitat el president de l’entitat galega regla, Ramón Vigo, el secretari general de la mateixa, Xan García. Els dos volien conèixer de primera mà el model de funcionament del Citilab i visitar les nostres instal·lacions amb l’objectiu de recollir idees per al disseny del futur Centro de Coñecemento da Costa da Morte, que s’ubicarà a la localitat corunyesa de Cee. Aquest centre, impulsat per l’entitat Neira, s’inspirarà, entre d’altres, en el model del Citilab per aixecar al nucli històric d’aquesta localitat gallega un gran centre divulgatiu.

Un altre dels visitants era Carlos Iglesias, cap del projecte. Tots ells es van reunir amb el director del Citilab, Vicenç Badenes, i amb el responsable de projectes, José Antonio Galaso i van fer un recorregut per les instal·lacions del Citilab atenent les explicacions. Finalment, van signar un conveni de col·laboració entre les dues institucions. El Centro de Coñecemento da Costa da Morte, que es començarà a construir, es finalitzarà el primer semestre del proper any i ocuparà 1.000 m2. El seu finançament sortirà d’un programa d’activitats i un ajut d’1,2 milions d’euros del Ministeri d’Indústria. El projecte es presentarà en la propera edició del Fitur.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar