Tot A Punt Per A La Baix Lan Party

Tot a punt per a la Baix Lan Party

Citilab acull durant tot el cap de setmana la celebració de la Baix Lan Party, un esdeveniment orientat a la població jove amb activitats accessibles a qualsevol tipus de públic que reuneix a un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar, compartir i intercanviar informació, a més de poder arribar a conèixer gent, fer amics i aprendre d’altres persones sobre tecnologia.

Aquesta gran festa té una agenda molt atapeïda amb activitats entorn els ordinadors però també amb un ventall d’activitats lúdiques i formatives com xerrades, cursos i molt més, tot basat sempre en el camp de la tecnologia.

També se celebrarà un torneig de Counter Strike 1.6 3×3 al llistat de jocs premiats. La participació en aquest torneig inclou un previ pagament de 3€ per participant i a diferencia de la resta de premis, el grup guanyador es portarà tot el pot acumulat sense recàrrega.

En aquesta ocasió es comptarà amb diferents tornejos de videojocs, (Call of Duty, Grid, Age of Empires II, Sing Star, Guitar Hero) consoles, tallers, xerrades, simulació de pilotatge d’avions i molt més. En aquesta trobada i gràcies a l’Ajuntament de Cornellà els 100 primers participants de la Lan Party rebran un pendrive de regal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar