skip to Main Content
Nova Etapa, Nou Web

Nova etapa, nou web

Citilab compleix el seu tercer any d’existència. Aquesta data simbòlica ha portat molts canvis. Som ja prop de 5.000 citilabers els que formem part d’aquest projecte. Noves línies de futur, altres reptes i altres incorporacions al nostre equip.

Ens ha semblat adient començar aquesta etapa amb una web renovada, que després de tres anys d’activitat i en un context com el d’internet, en permanent evolució, ens semblava superat.

El nou web, desenvolupat per Atenea Tech, empresa que s’ha gestat i ha crescut en el propi espai d’empreses de Citilab, ha estat construit sobre el gestor de continguts Drupal, una entorn també molt més madur amb noves funcionalitats que, sens dubte, milloraran l’experiència d’usuari.

Un web dissenyat per a ser trobats

Amb la intenció d’allunyar-nos de l’excés d’informació i millorar la usabilitat de l’antiga web, hem creat grans blocs d’informació, clarament identificables pel tractament gràfic i la disposició de la informació. També millora l’accés a les diferents versions en català, castellà i anglès. Aquesta última tornarà a estar disponible en breu.

Ara també és molt més fàcil navegar per dos dels eixos bàsics del Citilab: les Comunitats i la Formació, que es localitzen ben identificables a la part inferior de la pàgina. Els projectes, en constant evolució, s’han traslladat a la part dreta del web en disposició vertical.

L’agenda serà a partir d’ara més dinàmica i els seus ítems es publicaran en català i castellà -abans només ho feia en català-. Un altre concepte que hem volgut incorporar és el de identificar tots els membres del nostre equip. Hem afegit fotografia, informació bàsica de cadascun d’ells i correu perquè tothom qui vulgui pugui posar-s’hi en contacte. Un directori que anirem ampliant progressivament amb més integrants de Citilab.

La secció d’empreses també s’ha vist millorada, amb la introducció de noves dades relatives a totes les companyies que ara mateix operen des del Citilab. Considerem que la seva visualització pot generar sinergies amb d’altres empreses i un nou posicionament a la web.

Sempre hem apostat pel vídeo, la fotografia i les xarxes socials. Amb el nou web l’usuari podrà accedir a totes les entrevistes que hem realitzat a les personalitats rellevants que ens han visitat i tindran accés a la nostra base de fotografies a Flickr.

Finalment, també hem volgut enfortir la relació amb els mitjans de comunicació amb una nova secció de premsa que els facilitarà la feina a l’hora de buscar informació relativa al nostre centre. Allà publicarem les nostres notes de premsa, imatges i dades de contacte.

Un web és un projecte en evolució constant, obert sempre a millores. Per aquest motiu totes les vostres impressions, comentaris i aportacions seran molt ben rebudes. Podeu enviar-les a: info@citilab.eu.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar