Innovació, Internet I Mitjans A "La Web Mediatitzada"

Innovació, Internet i mitjans a “La Web Mediatitzada”

L’associació Livemedia ha organitzat una sèrie de conferencies que, sota el nom de “La Web Mediatitzada“, pretenen servir com a punt de trobada per als professionals del món de la comunicació, les arts, l’innovació i les indústries culturals dins del marc de la producció audiovisual i els nous mitjans de comunicació online.

L’esdeveniment començarà el pròxim 3 de novembre i durarà fins el dia 6 del mateix mes. Es celebrarà a l’espai Arts Santa Mònica i té com a objectiu oferir una plataforma per al intercanvi d’idees i experiències entorn al metaprocés de la mediatització, representant del potencial transformador dels mitjans.

L’acte és gratuït i requereix una inscripció online. A més a més, les jornades es transmitiran en directe via streaming des de la pròpia web de Livemedia.

Els mitjans del futur
Un dels temes principals de les conferencies serà el futur dels mitjans de comunicació a Internet. Entre altres coses, la mateixa associació Livemedia impartirà un taller sobre la producció audiovisual de transmissions de vídeo per a la xarxa.

Així mateix, durant la segona jornada es debatirà la mediatització i la convergència dels mitjans, dins el marc de el que es podria anomenar l”Internet del futur“. També es discutirà sobre els nous creadors de continguts a la xarxa, i l’importància dels nous formats en suport digital i electrònic.

Per la seva part, el dijous dia 4, el director de Citilab Cornellà, Vicenç Badenes donarà a conèixer el model Citilab en el decurs de una xerrada, titulada “Citilab: Cultura e innovació per a la societat“.

Podeu veure el programa complet aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar