Citilab Acull La PHP Barcelona Conference 2010

Citilab acull la PHP Barcelona Conference 2010

El grup d’usuaris de PHP de Barcelona ha organitzat per quart any consecutiu unes jornades on usuaris i experts d’aquest llenguatge de programació web (un dels més emprats a nivell global) podran compartir experiències i aprendre a base de tallers, presentacions, concursos i sessions de networking.

L’esdeveniment es realitzarà al Citilab el 29 i 30 d’octubre i comptarà amb la presència de “gurús” com Ilia Alshanetsky, Fabien Potencier, Stefan Priebsch, Lorenzo Alberton o Enrico Zimuel.

Les conferències tindran temàtiques diverses, des del scripting al sistema operatiu mòbil Android o la creació de pàgines web PHP per a dispositius amb iOS (iPhone), fins a l’administració de bases de dades PostgreSQL, MySQL i Oracle, passant per com involucrar-se amb la comunitat o organitzar-se en equip per a fer servir aquest llenguatge.

Degut a l’èxit de les edicions anteriors, a la quantitat de celebritats convidades i a la diversitat de les presentacions, ja s’han esgotat totes les entrades per assistir-hi. No obstant això, les sessions s’emetran en directe via streaming gràcies a les posibilitats de les instalacions del Citilab. A partir de demà mateix es podran veure des d’aquest enllaç de sclipo.

Per a més informació, un llistat detallat de totes les presentacions, aixií com de tots els conferenciants, podeu visitar la web oficial de la PHP Barcelona Conference.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar