skip to Main Content
Citilab Recull De Mans De La Infanta Cristina El Premi Imserso 2010

Citilab recull de mans de la Infanta Cristina el Premi Imserso 2010

Els dos anys d’experimentació, recerca, compromís i resultats que hem viscut amb el projecte Seniorlab es van veure recompensats ahir a Madrid per una important distinció. Antonio Balmón, president de la Fundació Privada del Foment de la Societat del Coneixement, recollia el premi Imserso “Infanta Cristina 2010” que reconeix l’activitat del Seniorlab per a la promoció de la investigació social i tècnica en la recerca de solucions per a la gent gran i en situació de dependència.

En l’acte de lliurament, al qual també van participar Leire Pajín, recent nomenada ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, i la directora general de l’Imserso, Purificación Causapié, la Infanta Cristina va destacar que aquests guardons “no només suposen l’homenatge a les encomiables tasques d’aquests professionals, sinó que representen una crida a la societat per seguir el seu exemple”.

El Premi ha volgut valorar la tasca del projecte, que va néixer el 2008 amb la intenció de superar l’esquerda digital entre els majors per mitjà de l’aprenentatge tecnològic, el foment de la innovació i la creació de nous llocs de treball i perfils professionals. El fet que els projectes i propostes en clau d’innovació sorgeixin des dels propis sèniors es va destacar especialment durant la presentació.

Antonio Balmón va estar acompanyat en aquesta ocasió pel director del Citilab, Vicenç Badenes, i el coordinador del projecte Seniorlab, Carlos Bezos. Balmón va recollir el Premi de mans de la Infanta Cristina.

Aquests guardons, de reconegut prestigi, són impulsats des del 2006 pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat per premiar iniciatives espanyoles i també iberoamericanes. Seniorlab ha guanyat el Premi a la Qualitat i Bones Pràctiques. Altres categories ha estat Mèrit Social, Recerca, Desenvolupament, Fotografia i Comunicació. Les institucions guanyadores es detallen en el Blog de Seniorlab

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar