skip to Main Content
La Modernització Del Serveis De Salut Pública Es Debat Al Citilab

La modernització del serveis de salut pública es debat al Citilab

Citilab acull demà la II Jornada de quadres i responsables de salut pública de Catalunya. Aquesta trobada segueix la que es va realitzar l’any passat a Bellaterra amb un guió centrat en el balanç, retorn i la valoració del Pla de desenvolupament organitzatiu, que el conjunt de directius del Departament de Salut que treballa en els serveis de salut pública de Catalunya han realitzat durant els darrers dos anys.

La jornada té un format de debat, conferències i treball en grup i comptarà amb la presència de la consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya Marina Geli. També participaran directius i responsables de salut pública que han contribuït en alguna de les edicions del Pla de Desenvolupament Organitzatiu.

Està previst que la jornada comenci a les nou del matí amb finalització prevista a les sis del vespre.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar